GDPR

Meddelande om dataskydd

Meddelande om dataskydd Du har rätt att se personuppgifter (enligt definitionen i dataskyddslagen) som vi behåller om dig vid mottagandet av en skriftlig förfrågan. Eventuell förfrågan ska skickas till:

Teka AB Att: Mikael Andersson Järnvägsgatan 15 SE-441 32 Alingsås Sverige Hur använder vi din information? För att konfigurera och hantera din prenumeration / uppfylla våra avtalsförpliktelser som uppstår på grund av order eller avtal som ingåtts mellan dig och Teka AB. Att ge information om de produkter du begärde av oss, eller av produkter som vi anser vara av intresse för dig. För laglig efterlevnad, föreskrifter eller andra lagliga skyldigheter. Ge dig information om produkter och tjänster som erbjuds av Teka AB. Vi kan använda dina uppgifter för att meddela dig om eventuella ändringar av våra produkter och tjänster. Vi kan använda dina data för att ge dig nyhetsvarningar från Teka AB via e-post. För legitima intressen. Att utveckla, tillhandahålla, förbättra och förbättra våra tjänster till din upplevelse. Identifiera potentiella kunder eller abonnenter. Utföra kund- och marknadsundersökningar. Du kan avanmäla dig från maillistan när som helst, skicka ett mail till Mikael@teka.se eller Niklas@teka.se. Teka AB delar inte dina personuppgifter med någon tredje part. Vi strävar efter att vidta alla rimliga åtgärder för att skydda din personliga information och

Säkerhet Vi strävar efter att vidta alla rimliga åtgärder för att skydda din personliga information. Vi kan emellertid inte garantera säkerheten för data som du avslöjar online och vi kommer inte att ansvara för eventuella brott mot säkerheten om inte detta beror på vår försumlighet eller oförsiktighet.

Ändringar i vår integritetspolicy Vi kan från tid till annan göra ändringar i vår integritetspolicy. Framtida ändringar kommer att publiceras på denna sida. Befintliga kunder kommer också att meddelas via e-post.

Nyhetsarkiv

 • GDPR

  Meddelande om dataskydd

  Läs mer
 • DIY Kit

  Med våra Kit kan du lösa många förvaringsbehov.

  Läs mer
 • Produktkatalogen uppdaterad

  En helt ny sida med beslag som möjliggör många nya användningsområden för våra rör.

  Läs mer
 • Håll dig uppdaterad

  På vår hemsida hittar du senaste nytt och kan ta del av information om vad som händer i vår verksamhet.

  Läs mer